|   All Languages   
EN   SV   IS   RU   RO   FR   IT   SK   NL   PT   LA   FI   ES   HU   NO   BG   HR   CS   DA   TR   PL   EO   SR   SQ   EL   UK   BS   |   FR   SK   IS   ES   NL   RO   HU   PL   SV   NO   RU   FI   SQ   IT   DA   CS   PT   HR   BG   LA   EO   SR   BS   TR   EL

Fjalor Anglisht-Shqip

BETA Online Dictionary Albanian-English: Enter keyword here!
  ÇËçë...
  Options | Tips | FAQ | Abbreviations

LoginSign Up
Home|New Website|About|Vocab Trainer|Subjects|Users|Forum|Contribute!
Browse by subjects
Subject  DescriptionEntriesUsers
admin.Administratë / (Public) Administration12434
anat.Anatomi / Human Anatomy96546
ark.Arkitekturë / Architecture33508
arkeo.Arkeologji / Archaeology13387
armaturëArmaturë historike / Historic Armour6151
armëArmë / Weapons20413
arsimArsim / Education681275
artArt / Art251249
astron.Astronomi / Astronomy25657
astronauAstronautikë / Astronautics7362
automob.Teknologji e automobilave / Automotive Engineering21522
aviac.Aviacion / Aviation17501
bërth.Inxhinieri bërthamore / Nuclear Engineering4191
bibl.Biblik / Biblical4402
biblio.Shkencë bibliotekare / Library Science3201
biçik.Biçikletë / Bicycle10539
biokimiBiokimi / Biochemistry5350
biol.Biologji / Biology43715
birrëProdhimi i birrës / Brewing2169
bot.Botanikë / Botany, Plants172425
botuesRrjet botues / Publishing8273
bujq.Bujqësi / Agriculture, Aquaculture28304
bursëBursë / Stock Exchange3271
drejtDrejt / Law85617
drogaDroga / Drugs11285
ekol.Ekologji / Ecology, Environment8758
ekon.Ekonomi / Economy21963
elektr.Elektroteknikë, Elektronikë / Electrical Engin., Electronics12731
emraEmra njeriu / Names of Persons3232
enol.Enologji / Oenology11130
entom.Entomologji / Entomology35112
etnol.Etnologji / Ethnology120289
ezot.Ezoterikë / Esotericism4247
FVepra arti, Letërsi artistike / Fiction: Names and Titles in Literature, Film, TV, Arts4838
farm.Farmaci / Pharmacy16304
feFe / Religion155711
filatel.Filateli / Philately265
filmFilm / Film21337
filoz.Filozofi / Philosophy24997
fin.Financë / Finance36607
fiz.Fizikë / Physics15843
FjaUdh.Fjalori i udhëtimit / Travellers vocabulary3721
fonet.Fonetikë / Phonetics4432
foto.Fotografim / Photography8854
gazet.Gazetari / Journalism6465
gjell.Gjellëtari / Gastronomy, Cooking108685
gjeog.Gjeografi / Geography241909
gjeol.Gjeologji / Geology17323
gjuetiGjueti / Hunting7136
gjuhëGjuhësi / Linguistics1821482
hidro.Hidrologji & Hidrogjeologji / Hydrology & Hydrogeology11115
hipizëmHipizëm, Kuaj / Equestrianism, Horses3135
hist.Histori / History341397
ind.Industri / Industry7527
internetInternet / Internet21519
kërcimKërcim / Dance8402
kimiKimi / Chemistry116575
komp.Informatikë, Kompjuter / Computer Sciences161710
kozm.Kozmetikë dhe Higjienë e trupit / Cosmetics & Body Care2269
let.Letërsi / Literature371296
lojaLoja / Games4950
market.Marketing, Reklama / Marketing, Advertising3564
mat.Matematikë / Mathematics56859
materialShkenca materiale / Materials Science11303
meteo.Meteorologji / Meteorology45242
mikol.Mikologji / Mycology5120
mineral.Mineralogji / Mineralogy16160
minimMinim dhe Nxjerrje e mineraleve / Mining & Drilling17117
mit.Mitologji / Mythology42536
mjek.Mjekësi / Medicine231878
mob.Mobilie / Furniture15240
muzikëMuzikë / Music1061802
naut.Nautikë / Nautical Science42228
ndërt.Ndërtimtari / Construction13353
njësiNjësi, Masa, Pesha / Units, Measures, Weights22447
optikëOptikë / Optics15183
orn.Ornitologji / Ornithology73155
patund.Të Patundshme / Real Estate5246
peshqPeshq, Iktiologji / Ichthyology, fish, fishing4115
pol.Politikë / Politics1061037
proverbProverb / Proverb3643
psik.Psikologji / Psychology17954
pyllt.Pylltari / Forestry8181
RadioTelRadio dhe televizion / Radio and Television6571
ret.Retorikë / Rhetoric5422
shkencaShkenca / Academic Disciplines541696
shtypjeShtypje, Tipografi, Faqosje / Print, Typography, Layout5290
sociol.Sociologji / Sociology11572
spec.Term teknik / Specialized Term1383
sportSport / Sports53986
stom.Stomatologji / Dental Medicine3136
TT / Taxonomic terms for animals, plants and fungi (incl. varieties and breeds)25115
teatërTeatër / Theatre25517
tek.Teknologji / Technology461330
TekMjek.Teknologji mjekësore / Medical Engineering & Imaging1270
tekstil.Tekstile, industri tekstile / Textiles, Textile Industry6165
telekom.Telekomunikacion / Telecommunications11557
trafikTrafik / Traffic15337
transp.Transport (Transport tokësor) / Transportation (Land Transport)6358
tregtiTregti / Commerce22567
trenaHekurudhë / Rail8227
turi.Turizëm / Travel Industry10553
urban.Urbanistikë / Urban Planning5246
urgjencaZjarrfikës dhe Shërbim i urgjencës / Firefighting & Rescue4139
ushq.Industri ushqimore / Foodstuffs Industry7317
usht.Ushtarakë / Military86439
valutaValuta / Currencies7275
veglaVegla / Tools39519
veshjeVeshje / Clothing, Fashion45471
vet.Veterinari / Veterinary Medicine4175
zanateZanate, Treg i punës / Jobs, Employment Market143600
zool.Zoologji / Zoology, Animals144683
back to top | home© 2002 - 2024 Paul Hemetsberger | contact / privacy
Albanian-English online dictionary (Fjalor Anglisht-Shqip) developed to help you share your knowledge with others. More information
Links to this dictionary or to single translations are very welcome! Questions and Answers
Advertisement